Däck & Fälg Nynäshamn

Däck & Fälg i Nynäshamn - välkomna till Däckia Nynäshamn. Din däckverkstad i Nynäshamn! Vi satsar på din trygghet! När vi byter dina däck ser vi till att de uppfyller alla säkerhetskrav, att mönsterdjupet stämmer och att bultarna dras åt på rätt sätt.

Däck & Fälg Nynäshamn | Däckia Nynäshamn

Däckia Nynäshamn

Din däckverkstad i Nynäshamn.

Däckbyte – tryggt och snabbt.

Vi satsar på din trygghet! När vi byter dina däck ser vi till att de uppfyller alla säkerhetskrav, att mönsterdjupet stämmer och att bultarna dras åt på rätt sätt. Under tiden kan du slappna av i vår butik med en kopp kaffe. Vill du boka tid för däckskifte gör du det enkelt genom att fylla i ditt registreringsnummer här på sidan och klicka på fortsätt.

Däckhotell i Nynäshamn!

När det inte är säsong förvarar vi dina däck tryggt och säkert i vårt däckhotell. Vi ser dessutom till att de är rena och fräscha från vägsalt och föroreningar. Vi kontrollerar även mönsterdjup så att de uppfyller de säkerhetskrav som finns.

Däckservice - när du behöver det !

Vi är mer än bara ett däckhotell. Behöver du köpa nya däck eller fälgar ger våra kunniga medarbetare dig råd och hjälp för att din körupplevelse ska bli så säker och trygg som möjligt. Vi erbjuder bland annat snabbservice av styrleder, styrstag, bromsar och avgassystem.

Ex. på tjänster:

Vi erbjuder följande tjänster:

  • Bilservice
  • Däckservice Personbil
  • Däckservice MC
  • Däckhotell
  • Nitrogen
  • Hjulinställning

Välkomna till oss!

Läs gärna mer om oss på vår Hemsida eller på Facebook!

Karminspinnarvägen 4 Nynäshamn
Tel: 08-520 271 41
Mai: nynashamn@dackia.se

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information